tågmannen

2013-06-29
00:48:28

happy craapday
Idag är en dag som alla andra förutom att man blir ett år äldre.. lol? Vad ska de ge.. fucking 19...
 
 

2013-06-27
10:14:00

Seriöst
Jag börjar blogga igen när jag får tillbaka min mobil så att jag kan ta bilder eller dylikt! :)
 
 

2013-06-20
22:21:00

Sunshine!
Idag var första handbolls träningen på 6 månader. det gick jävligt bra förutom att i slutet krampade benen och jag kunde inte sträcka ut benet :p Tack vare det jävla benpasset jag hade gjort tidigare under dagen.. XD Ajja! man ska inte klaga! 

Just nu kör jag 5 dagars träning och vilar under helgen (dricker, slaktar, super, osv osv). 
 
Man kan inte ta träningen för seriöst nu när det är sommar, man måste få lite kul också! :D '
 
 
(Gamla bilder) Vill bara syfta att där blev jag skadad och nu ser jag ut så här tack vare det och handbollen kan inte bli bättre!
 

2013-06-11
23:28:04

 

2013-06-04
20:02:31

Timmar börjar kännas som sekunder
Tiden går så fort när man har roligt. Allt bara flyger iväg och timmarna känns som sekunder. Man räknar ner tiden tills studenten och när man har tagit studenten är det bara en dag kvar i käraste Halmstad för att bege sig till Boden och leva livet där uppe. Känner att man kommer få ett varmt välkomnande men önskar att jag kunde välja båda liven och inte bara ena. 
 
Idag ska vi med klassen dra till stranden och ta det lugnt och njuta av livet.
I morgon blir det att fixa flaket och på kvällen kommer resten utav släkten. 
Torsdag blir ett mysterium.
Fredag.. händer inget speicellt. Förutom studeten,  och icke arbetslös, lol :p
Lördag, bakis men med en återställare så fixar sig allt och vi drar ut igen! ;)
Söndag, bakis dag hem till Boden.

2013-06-03
16:37:00

Minnena reflekterar vem jag är
Första året:
 
har ju besökt prag, men har inga bilder därifrån... 

Andra året:
Sista året:
 
 
 
 
Så nu är balen gjord vilket betyder att det bara en sak kvar att göra innan man åker till Boden, Staden som gud glömde, djävulen inte ville ha, och försvarsmakten köpte och det är STUDENTEN!!!!!
 

 

2013-06-03
00:08:00

Tiden rinner ut i sanden
det känns verkligen att klockan börjar ticka, tick tack tick tack. Vad ska jag göra? Om en vecka kommer jag att åka ifrån Halmstad... en stad som inte bara har fått mig att mogna och utvecklas utan jag har även tillbringat den bästa tiden i mitt liv här! Speciellt i slutet av trean, när jag har fått en bra och stabil kompiskrets! Ångrar av hela mitt hjärta att jag inte kämpade på och försökte få ett jobb här! För jag vill inte lämna Halmstad och speciellt inte när man har hittat en så bra bro, Tim Sobek, för att vi har lärt känna varandra så pass bra att jag inte kommer lära känna någon så bra. För vi är så lika på så många sätt, kommer verkligen sakna dig. Men självklart finns det andra namn som jag också kan räkna upp som har gjort min tid här till ett paradis, men jag och Tim är verkligen bros. Kommer självklart att sakna många andra här i Halmstad, kan egentligen räkna upp hela Lillkärl,  alltså klassen. För Halmstad har verkligen förändrat mitt liv, till de bättre sättet så klart, så glad att jag flyttade ner dock ledsen att jag åker tillbaka om mindre än en vecka. att lämna halmstad är inte samma känsla som när jag lämnade Boden för jag visste att Boden alltid skulle finnas kvar för att min släkt bor där men Halmstad kommer bli ett minne blått.   Känns overkligt, självklart kommer jag även ha kul i Boden och träffa alla gamla vänner och så, men många har man växt ifrån och/eller tappa många minnen... för att  dem har så många minnen tillsammans som jag har missat. Vilket kommer göra att saker blir svårare, för ifall man har många minnen tillsammans så har man mycket att prata om eller att man känner varandra väl. Men ifall jag skulle stanna här den här sommaren tror jag att den skulle bli en utav dem bästa i hela mitt liv. 
 
Hatar farväl. Finns inget värre. Fuck life, fuck everything fuck fuck..
 
kände att jag var tvungen att skriva av mig. Har inte insett förens nu att jag verkligen ska flytta och att de inte är säkert att jag kommer träffa alla igen någon gång.
 
kommer verkligen sakna denna klass!! Fy fan så underbar klass! Den bästa i världen, tack för alla dessa år och minnen!