tågmannen

2013-02-28
20:01:04

En ny medlem i familjen!
Så där JA! Nu känner man att det börjar bli seriöst!

Idag fick jag smset, som kommer förändra mitt liv. Ett sms som det står skrivet att mitt paket har kommit. Ett paket från GYMgrossisten. Så det var bara att traska vidare till Ica MAXI och ta ut det vackra paketet! 
 
I paketet var det 8kg  Whey-80 choklad, två stycken 700ml shakers, en halv DL mått/skopa och så det bästa till sist! *BLOOP* *blopp* 'blopp'
'
 
Provade och blanda en idag, halva av ingredienserna och jag hade hört många säga  att "du kommer inte gilla det" och "det smakar skit" men jag tycker att choklad smaken smakade lite som en brownie. Alltså inte alls farligt eller liknande. Dock blanade jag med mjölk idag och i morgon blir det vatten, får se ifall det blir så stor skillnad...?
 
Paketet, när jag var så spänd för att öppna det!
 
Välkommen till Familjen kära Proteinkälla!
 
Undra ifall jag hinner äta upp den innan den går ut ? ;)
 
Det bästa och roligaste som följde med i paketet :P

2013-02-28
05:54:25

God morgon!
Nu är det bara att ta en promenad!

Btw det kommer gå mycket tejp på träningen idag, jävla fingrar....
 

2013-02-27
15:57:00

Bästa köpt på länge!
Idag har jag börjat förbereda mig till balen, var på Dressman och köpte en kostym, en helt vanlig den är inte speciel men om den var så billig spelar det ingen roll. Jag hade ett halva priset på ett klädesplagg och det gällde även kostym! Så världens köp! Jag hoppas inte jag bygger på för mycket muskler innan dess, då blir den för liten :p Dock så sa han att jag bara kunde komma och byta den i sådana fall. Men det är jobbigt. Time in Dressman is less time in the gym ;)
 
Samt så har jag klippt mig för 200 kr, trodde först att det var något B-ställe men han var riktigt bra! Så får dra dit nästa gång också :)
 
Nu är det time för lite matlagning, lax står på menyn!

Och detta är då kostymen, som hänger så fint i min lilla garderob :)
 
Så blev håret!

2013-02-26
20:34:00

Klappat och klart
Vilken härlig dag det har varit idag!

Vaknade och gick min lilla prommis på 45 minuter idag. Packade väskan och drog till skolan för att träna handboll, vilket är sjukt skönt att börja träna igen. Även fast jag inte kan ge 100% så är det skönt att skjuta på målet osv. Man känner att man har gått ner några kilo, är verkligen skönt!
 
Sedan när skolan slutade drog jag till gymmet och körde min lilla rehab. Det roliga med rehab är att man känner efter varje dag att man blir starkare och starkare!
 
Men bestämde mig för att köra ett armpass också, vilket var riktigt skönt. Men efteråt blev jag riktigt hungrig så gick vidare till Netto för att köpa tonfisk, en banan och mjölk med extra proteiner. Men dem hade inte mjölken så hoppade över det dock fick jag lyxa till det med Abbas tonfisk ;)
 
Beställde proteinpulver idag!
 
Måste dock vänta med kolhydrats pulvret tills dem får in det pulvret jag är sugen på att köpa.
 
 
Nu även armbilder. Nu är det bara att börja se förändringar! Dem två bilderna är från idag, får se ur jag ser ut om 3 månader! Spännande!
 
 
Typical Handbollsspelare...

2013-02-25
22:40:00

45 minuter
Efter 45 minunter långt pratade med min kära broder. Så har vi/jag kommit fram till några nya saker. 

Bland annat:

Ska fortsätta gå :p För jag är inte nog bra/stark i axeln än för att köra på riktigt hårt på vissa övningar, men ska testa mig fram nu, sakta men säkert! Kanske ska börja med stången för att se ifall rörelsen går bra och sedan känna efter.

Jag ska beställa proteinpulver "whey-80 choklad". Även kolhydrats pulver, inte säker på vilket än men men det får vi se. Allt från Gymbrossisten.
 
Jag har fått en nykomling i familjen, som jag ska äta istället för 3 ägg. Så nu till frukost ska jag dricka en DL av denna vara/smörja(Som är på bilden bakom tonfisken/kesellan) som bara är flytande äggvitor och  till det ett ägg samt gröten! Om jag fattade han rätt ;)
 
Sedan att jag ska börja hålla koll på vad det är för skolmat, om det är skit så ska jag ta med mig tonfisk till skolan och lukta skit ur käften :)
 
Måste säga, i början smakade allt skit och inget var gott. Men nu kan jag nästan tycka, "åh, vad gott med lite kesella" och jag är verkligen seriös. Samma med tonfisken, den var så torr i början och fastnade i halsen. Nu tar det 10 sekunder så är den slut. Hoppas bara att äggen kommer vara goda! Får se i morgon...
En liten måltid efter hårt slitande ;)

2013-02-25
07:17:00

God inte morgon-promenad.
Hatar när man är för trött för att ens tänka när man ska sova.. ställde alarmet fel, en timme fel. Så nu hann jag inte med min lilla morgon promenad. Jaha, ajja det kommer fler dagar i veckan som jag kan göra det på :)

2013-02-24
20:00:00

Ta igen allt
Så, nu har man funderat och ska nog börja "blogga" igen. Typ en träningsblogg och så jag själv kan se tillbaka och se förändringar och liknande. 
 
Kan börja säga att för en månad sedan så tittade jag mig själv i spegeln och insåg att en föränding behövdes. Så ringde jag brorsan och han hjälpte mig på traven. Ett stort tack till han, för att han har orkat svara på alla konstiga frågor inom hälsa och kost :) 

Så för en månad sedan började jag ändra kosten och träningsvanor. T.ex. en vanlig dag ser ut såhär, vaknar klockan 6, går ut och går en timme till sju, kommer hem steker 3 ägg och fixar havregrynsgröt. Packar väskan (en burk kesella och en burk tonfisk) för handbollsträning,efter träningen äter jag en bruk tonfisk/kesella(vilken som helst av dem två). Drar vidare till skolan och äter vad som än serveras(hoppas på något nyttigt) och väntar tills vi får rast på nästa lektion(oftast klockan 2) trycker man i sig nästa burk. Efter skolan drar jag vidare till gymmet för att köra rehab eller annan träning. Äter en banan efter träningen.

Kommer hem och vilar eller drar till handbollsträningen beroende på hur jag mår och hur länge gymmet tog. Samt hur sugen jag är på handboll. Om jag åker på handbollsträningen äter jag tex kyckling med lite ris och grönsaker. Men om jag inte åker så äter jag tex kyckling med grönsaker. Alltså beroende på om jag ska träna eller inte, så äter jag kolhydrater eller inte. Senare på kvällen trycker jag i mig den sista bruken med tonfisk i. För att det är lite fett och lite kolhydrater. Alltså mest proteiner. 
 
Så man kan säga att ett nytt liv har börja och hoppas jag kan hålla det! För jag är nöjd efter bara en månads arbete och 10 kg senare så ser det ganska ljust ut och om jag bara fortsätter såhär är jag kanske redo för sommaren ;)
 

 
 

2013-02-24
01:21:00

Försöker, sliter och anstränger mig!
 
Värt vartenda tonfisk burk, en månads arbete! Samt tappat 10 kg :p Snart redo för sommaren, bara att fortsätta så jävlar! Fan armarna är små, går att lösa :p

2013-02-08
13:04:00

Danmark!
Here i COME! For 10 fucking days, awesome trip! :p