tågmannen

2013-03-30
08:38:25

Efter helgen
 
 Har inte tid att skriva så skriver efter helgen:)
 
 

2013-03-27
18:58:15

The only courage you ever need is the courage to live the life of your dreams
I måndags var jag hos Markus (min sjukgymnast) och fick 3 nya övningar, två av dem är sjukt cp jobbiga! Medan den andra funkar, bara att fokusera samtdigt som man gör den. 

Den ena av dem jobba går till så här: Ta två pilatus bollar och en arm på varje. Så gör du armhävningar på dem, väldigt jobbig och bra övning för balansen i axeln. Jag kan tyvärr inte gå ner hela vägen ännu och det är inte meningen att jag ska kunna göra det heller, men det kommer!

Så istället för 50 minuters rehab så kör jag 1 timme och 30 minuter.. välidgt krävande! Så jag kör varannan dag rehab nu istället för två dagar och vila en.

Efter rehaben så tänkte jag att jag kunde ta ett spring pass, så jag sprang 3 km på 13,30 minuter. Vilket är väldigt bra för mig, känner mig hundra gånger lättare i benen och i resten utav kroppen. Sedan har jag inte tagit astma sprej på flera dagar, för att den är slut! Ska köpa ny i morgon, för har äntligen fått pengar! :)


2013-03-27
05:56:35

Let the sunshine shine on you
 
God morgon, dags för en fin promenad ;)
 
 

2013-03-26
16:58:00

You get the best out of others when you get the best out of yourself
Det bästa med att deffa är väl två saker, det ena är att man äntligen gillar sin kropp och känner sig nöjd. (även fast jag inte känner mig 100% nöjd än, mycket att jobba på). Man behöver inte skämmas och gömma sig eller försöka dra in magen. Utan nu kan jag slappna av och inte bry mig vad andra tycker! Okej, jag slappnar inte av, för jag försöker träna på hållningen så jag spänner mig hela tiden. Men ni förstår vad jag menar.

Det andra är alla trevliga kommentarer man får, hur mycket bättre man ser ut, smalare och mer deffad. Även min sjukgymnast hade pratat med min lärare/tränare och sagt att han var imponerad av mig. Alltså mitt sätt att engagera mig på träningen, deffen och rehaben. Sådant är alltid kul att höra, för några månader sedan fick jag aldrig höra något sådant eller dylikt. 
 
Nu kommer jag lägga upp bilder på skillnader mellan ungefär lite mer än en månads skillnad. Som dem flesta vet, så började jag deffa för 2-3 månader sedan men jag tog aldrig någon bild ifrån början. Vilket var idiotiskt. men jag har bilder från februari så därför jämför jag med dem.

Till vänster är det från: 2013-02-16 (ungefär)                          Till höger är från idag 2013-03-26

Tog tyvärr ingen bild när jag hade armarna uppe åt detta hållet.
 
Kom just på att bilderna till vänster är till och med efter att jag gjort situps alltså "upppumpad" medan till höger är jag inte det. Men den största skillnaden som jag märker nu när jag kollar på bilderna är att min hållning är hundra gånger bättre. Vilket gör att det ser bättre ut. Hade varit mycket lättare ifall någon hade kunnat ta bilderna åt mig, så slipper jag den här jävla toan.
 
Tänkte att jag kunde visa lite mer bilder när jag ändå håller på. Vet ej ifall olika människor tar åt sig om jag lägger upp bilder på dem. Så därför får de bli enskilda bilder på mig och dem närmsta jag känner fårn fest/studentfest eller folk som jag vet inte tar illa upp. (eller som jag hoppas att dem inte tar illa upp.. annars får ni säga till!! )
 

Var tvungen att visa mina moves ;)
Tim missa... :p
Lite kyckling så där vanligt ja!

Ibland måste man gotta sig med fläskfilé!
Lagade köttbullar för en hel vecka (y)
Skål! Shot.

2013-03-24
21:14:52

Survival secret: It get worse before better – try not to panic
Idag när jag kommer till gymmet, lite halvt sliten från igår så har jag äntligen fått nog mycket energi för att orka dra ett tränings pass. Men när jag väl kommer dit och ska byta om så får jag vara med om det här.


Jag byter om och så hör jag att det kommer en kvinna springande halvt osäkert in mot omklädningsrummet, hon står utanför och skriker efter sin man.

" det har hänt en sak, du måste komma nu!"  det tar en sekund och så säger hon igen
" du måste komma nu! blabla har tagit självmord" (blabla för att jag kom inte ihåg namnet) '
Mannen fick panik och sprang och tog på sig sina saker och stack, såg hela familjen fälla några tårar på väg ut. 

Jaha,,, där sänktes hela min lust att träna.  Men var tvungen att dra träna i alla fall, men tappade fokus en del.

 
Tog ändå en bild idag, när jag inte hade gjort magövningar. Så att nu är det inte "upppumpat", dock ser jag väldigt fokuserad ut.

2013-03-23
16:58:39

Change is hardest at the beginning. Messiest in the middle. And best at the end
Det bästa med det jag gör, alltså deffen, är att jag ser resultat varje dag. Även fast jag har fuskat den här veckan. Men ska nog hålla mig från alkoholen ikväll, för känner att kroppen inte orkar lika mycket efter att man har druckit, alltså även flera dagar efter. Så därför blir det nyktert ikväll och träna på hårt i morgon! Man kan även ha kul utan alhokol så att säga :)

Bilderna är dock tagna några minuter efter att jag har tränat, så därför är jag lite upp "pumpad". Men jag ser själv resultat bara sen förra veckan, vilket gör det lättare att fortsätta frammåt!
 

2013-03-22
07:40:01

God morgon
Idag vaknade jag vid 6 och en sekund senare var klockan 7.. va fan, somnade om....!!!  Detta har verkligen inte varit en bra vecka.. men men.

Frukosten är i alla fall det samma!
 
6 äggvitor och en äggula, en portion hvaregrynsgröt samt vatten( men den här gången blev det C-vitamin)
Detta är en rejäl och stadig frukost med ett bra protein intag!
 

2013-03-21
15:29:00

Musik hjälpen
Här är en liten lista på låtar som jag lyssnar på när jag tränar, jag själv gillar listan och den gör så att min träing blir 100 gånger bättre. 

Har du några tips på bra låtar att träna till? Kan vara vilken musiksmak som helst, för jag gillar allt!

I denna lista är det allt från House, rock , dubstep (dock tror jag det bara är en låt som är dubstep) och mer skit ;) 
 
Loading...träning
 
Bara att trycka på länken ovanför så kommer ni till listan.

2013-03-21
15:25:00

Studentmössan
Studentmössan har äntligen kommit och blev nöjd med resultatet!

Den heliga lådan som mössan kom i.


Framifrån  " Jesper - Lillkärl"
 
 
Bakifrån och så klart att Boden nyss mer än Halmstad ;)
 
 
Inne i mössan

2013-03-21
15:18:00

Låt inte dina motgångar bli din nedgång
Ojj, jag har inte haft mycket tid alltså. Skola, gymm, läxor, fest och massor annat.
 
Den här veckan och nästa vecka har inte varit bra för deffen för att jag har festat och det är verkligen inte bra. Men jag lovade mig själv att inte sluta leva "helt". Man måste få njuta av livet ibland och göra roliga saker! 
 
I lördags var vi bara några stycken och festade, vi drog aldrig ut utan vi stannade hemma.

Igår var det studentfest, vilket alltid är kul. Men det är roligare med hemma fester!

Nu på lördag blir det fest igen.

Sedan blir det säkert fest helgen efter det.
 
Sen ska jag bara hålla mig till studentfesterna, för måste börja ta allt seriöst igen. Jag får inte tappa fokus och förstöra allt som jag har kämpat. 
 
 
Från i helgen
Bästa dansen någonsin!
 
 
Från Studentfesten

Breakdancade innan jag drog ut :p
 
Man gick i alla fall plus efter igår!

2013-03-20
18:33:26

Har inte tid
Har inte tid och skriva, men skriver så fort jag hinner!

Syndar ikväll också, STUDENTFEST!!!!!!!!!!!!!!
 
Breakdance!!!!




2013-03-14
20:33:00

How can you build a life on your body?
Som rubriken lyder har jag fått en fråga, det är ganska lätt faktsikt! Jag älskar att träna och träning älskar mig, vi går som hand i hand! Det är så jävla kul att träna och köra slut på kroppen, när man känner att man har slitit ut den helt, är man som mest nöjd! Sedan menade hon hur jag kunde deffa och sluta äta allt onyttigt. Men svaret på det är också ganska enkelt, en dag inser du hur du egentligen ser ut och vill ha en förändring! Men det är många som ser sig själv i spegeln och tycker att dem är feta men egentligen ser skit bra ut. Hemskt. Jag blev i alla fall less på min kropp och ville ha en förändring och den förändringen har förändrat mig! Mitt självförtroende och så klart utseende.  Det är därför jag fortsätter, det är därför jag orkar, det är därför jag sliter för det jag älskar!
 
Det blev ett långt träningspass idag, lite mer än två timmar. Dock en timme rehab och en timme rygg, var helt slut i kroppen när det var över, men så ska det vara! Åt en banan mellan passen annars hade jag dött. 
Fast jag brukar träna två timmars pass när jag kör rehab men detta var extra tungt pga att jag hade gymmat ben i morse på förreningsgymmet, samt simmat eller mest bubblat :p
 
När jag kom hem efter att jag hade kört så hårt idag så såg jag något som skrek mitt namn! En fin liten fläskfile som ville bli uppäten! Mummsigt! Så idag blev det fläskfile och sallad med avocado.
 
 
Som sagt tränade ryggen idag, första rygg bilden. 

2013-03-14
19:47:00

Vruuum vruuum!
Sådärja! Nu blev man bilägare också! Dock är bilen 150 mil långt upp i norr och jag kommer inte kunna köra den förens till sommaren, men bil som bil. Sedan måste jag få ett jobb också, men det ska nog lösa sig! Men det bästa är att vi/mamma ägde den bilen för några år sedan och nu köper vi/jag tillbaka den

En liten 740, som jag alltid har velat ha! Priset låg på låg nivå, vilket var utmärkt och den startar! hehe, längtar till sommaren!
 
 

2013-03-13
20:28:00

Time is what you make of it
Ojj ojj ojj, hinner knappt andas... jag har så mycket att tänka på just nu så att min skalle håller på att expoldera! Jag försker hitta jobb men jag hittar inget, men ska börja ta det lite seriösare nu, pratade med min lärare Erika och hon har sagt många ställen jag kan gå till och även lämnat ett meddelande till en kontakt så skulle han höra runt lite.  Får hålla tummarna och hoppas att det hjälper! Har även varit runt och lämna CV:n...

Ajja till träningen, igår var första vilodagen på flera veckor vilket var grymt skönt! Kände idag att jag hade massor av energi och allt gick bättre. Idag var jag så klart ute och gick och efter skolan drog jag vidare till gymmet för att köra rehab och mage! sedan skynda sig hem för att vara hemma i 20 minuter och laga lite snabbt "fläskfile och pasta". Pasta för att få tillbaka energi och orka träna! Efter jag hade ätit drog jag vidare till handbollsträningen! Vilket var ganska onödigt för min del, hade kunnat vara hemma och vila istället för gjorde inte så mycket. 

Före incidenten som förändrade mitt liv, för 3 månader sedan!
 
Efteråt!

2013-03-12
17:53:20

Vilodag!
Nej idag blev jag faktiskt riktigt trött och kände att jag behövde en vilodag. Även fast det är väldigt tråkigt men man måste lyssna på sin kropp ibland. Så istället för att träna drar jag över till Jack och Joel för att lira lite xbox :)


En härlig bild sen i somras när vi var i Finland och man fick för första gången köpa alkohol :p

2013-03-10
14:33:07

Summerburst
Ååh, vad jag längtar till sommaren. När man bara kan gå på stan i shorts och linne, vara helt avslappnad och bara njuta av livet. Nej inte är det så nu inte, nu blåser man bort och det snöar eller snöade.. drömmer om sommaren! 

Ligga på stranden och njuta av solen, havet och "utsikten"


2013-03-10
10:47:00

Vilodag?
Nu har jag tränat varje dag i två veckor. Därför tycker jag att jag förtjänar en... träningsdag till! Fan vilodag är överskattat ;)
 
 

2013-03-10
10:04:18

Things are only impossible until they are not
Så idag kom mitt nästa packet! Så nu är hela "familjen" samlad. Den här gången blev det snabba kolhydrater och det heter Carbo FX med ingen smak. Men jag ska göra en egen gainer med den och Whey-80 (choklad).
 
Sedan fick jag med en shaker utan att jag visste om det, så nu har jag 3 shakers. Samt fick jag med tre olika test saker. Bland annat protein pulver. En heter "100% whey protein professional" och jag antar att den är bara ett vanligt proteinpulver, sedan fick jag 100% milk complex (100% of protein from milk proteins) och sist men inte minst fick jag "hot blood" som jag inte har en endaste aning om vad det är. Måste leta runt lite innan jag använder det.
 
Packetet
 
Innehållet.

Och när hela "familjen" är samlad

2013-03-09
17:34:00

A year from now you will wish you had started today
Vanlig dag, prommis och sedan gymm. Idag körde jag rehab som vanligt och sedan mage. Det blev en riktigt bra pass idag! Rehaben börjar bli jobbigare och jobbigare tex en övning när jag ska göra armhävningar mot en pilatesboll. Jag ska lägga in pappret på mina övningar, se ifall ni förstår något. Btw det står något heligt på pappret som sjukgymnasten skrev, så grymt skön sjukgymnast! :) Tror helt ärligt att det är den enda sjukgymnasten som man känner sig glad för att åka till.
 
Dagens magövningar blev så här:

Först följde jag övningarna i denna video "http://www.youtube.com/watch?v=Re2nzf15gVE" Jag tycker att man blir helt slut i magen, men det gäller bara att andas hela tiden så orkar man. Samt att bita ihop

Sedan:
Plankan 3x1 minut
Sidoplankan 3x2x30sekunder alltså 30 sekunder på var sida gånger 3.
Samt så tog jag en 10 kg boll och lyfte upp benen och magen/huvudet/axlarna. Allt som tar i marken är  rumpan, sedan jobbar jag från sida till sida med 10 kg bollen. För att sidomusklerna också får jobba. 
Alltså jag gör allt i rad, så fort jag har gjort plankan i 1 minut byter jag till sido plankan och sedan tar jag bollen. Så att magen inte får någon vila.
 
Sen gjorde jag halva videon som jag länkade. För att dem musklerna hade fått vila.


Tack för att du finns, Suthat!

Men nu ska jag ut och springa! Det var ett tag sedan och jag behöver det! :)
 

2013-03-09
00:27:26

Ångesten...
Idag har man väl haft en okej dag. Började som vanligt, promenad och skola. Sedan gym, bara armar! Vilket är väldigt skönt att bara fokusera på en kroppsdel, känner sig hyfsat sliten i armarna nu. 

Sedan börjar ångesten komma... åt godis idag.. varför? Inte ens gott eller bra eller nyttigt eller något alls.. jävla socker.. fan.. och så denna ångest. ajja!


Plus att jag är grymt sugen på att festa och lära känna fler människor i denna stad. Öka sitt kontaktnät så att säga :) Men väntar nog tills studentfesten.
 
 
 

2013-03-07
18:42:20

Variera med maten, tips snälla
Prövade göra något nytt med laxen idag och det blev sisådär. Blev nästan mer torrt än vanligtvis, förstår inte hur det kunde hända. 

I alla fall så testade jag sätta i Kesella i Laxen. När laxen var klar för att ätas så la jag i lite mer än en DL Kesella och lät den stå på svag värme, på tvåan. För om man har för hög värme så skär sig kesellan jätte lätt. 


Så om ni där ute har några tips på mat man kan göra med Kyckling, lax, köttfärs, torsk, tonfisk och annan mat som är nyttig när man deffar. Så ge gärna förslag! Är så less min mat just nu så jag gör vad som helst, så jag gör gärna på ett annat sätt bara för att få en anna smak på det hela. (btw jag har ingen ugn) 
 
 

2013-03-07
17:34:00

Life has no remote, get up and fix it yourself.
Idag var jag hos Sjukgymnasten och höll tummarna att jag skulle få nya övningar, men icke sa nicke! Jag fick en ny övning och resten skulle jag bara utveckla och göra svårare. Är så äckligt less på mina rehab övningar, dock tar det på nästan hela kroppen och bra för balans och liknande. Menmen, bara att bita ihop och göra det, för det är resultatet man är ute efter, för om jag får bättre resultat på rehaben, kommer jag kunna få bättre resultat på dem andra övningarna. 
 
Måste säga att det är tur att det är någon som tänker på mig, hehe..
när jag var hos Markus (sjukgymnasten) sa han " jag brukar tänka på dig"
jag "va? haha?"
Då svarade han "Ja du har gått ner så mycket och det är riktigt bra."

Ja som sagt, tur att det är någon som tänker på mig i alla fall ;) Sedan påpekade han att jag var bredaxlad, som om jag inte har hört det förut :p

Har antingen börja få ont i axeln igen eller så har jag träningsvärk, markus sa att det bara var träningsvärk så får hoppas på det. Jag körde i alla fall baksida axlar/rygg idag, som jag ska köra minst två gånger i veckan för att få en bättre hållning. 
 
Tur att det inte ser ut så här ute längre!

2013-03-06
21:27:57

Spjut!
Från och med idag ska jag tänka på min hållning hela tiden, eller försöka.. Efter någon minut gör det ont. Så då måste man vila ett tag. Men ska försöka vara rak som ett spjut till sommaren och hoppas jag får bra övningar av Markus(sjukgymnasten) i morgon!
 
 

2013-03-05
21:55:00

You don´t need more time, you just need to decide!
Ibland så undrar man vad vissa tänker på, i gymmet alltså....

Varje gång jag har varit där så är det alltid någon som lämnar kvar vikterna och inte plockar undan efter sig. Helvete också hur svårt kan det vara! Lättare för oss andra att se när saker och ting är upptagna eller inte!
 
Samt tjejerna haha.. går runt med mobilen och smsar hela tiden. Var gör vissa tjejer där egentligen? Självklart finns det vissa killar också, men det är något som jag stör mig på ibland. Men det kanske bara är tanken som räknas att man går til gymmet? 

Jag gillar verkligen gymmet jag går på(tk), finns många fördelar men en nackdel är att ingen skriker medan dem kör sina set. Man blir mycket mer taggad ifall andra skriker, i alla fall jag blir det. 
 
Ååh vad sockersugen jag har varit dem senaste dagarna! Måste bero på Proteinpulvret! Kände mig inte så här innan jag köpte det, vill bara äta godis/kakor/bulla/mackor eller något annat som är onyttigt. Men måste kontrollera detta, det är inte bra! 

Idag körde jag på verkligen hårt, men känner skillnad på träningen ifall man konsentrerar sig bara på en kroppsdel istället för att först köra rehab och sedan en till kroppsdel. Jag körde ben och efteråt så tog det allt för lång tid innan jag kom upp ur dem sköna "sofforna" dem har på gymmet. Hatar sofforna, värsta fällan ifall man har kört ben! haha, men men jag tog mig hem efter 30 minuters promenad!
 
Så här såg jag ut förra sommaren, fick leta ett tag för att hitta en bra bild som var framifrån. Som sagt inte den bästa men man får nöja sig med det men jag såg även ut så i vintras och för ungefär för lite mindre än två månader sedan. Tillslut blev jag less och ville ha ändring!

 
 
 

2013-03-04
19:29:33

Ändrade planer
Blir nog bara genomgång på träning för deras match så åkte till Jack och Joel för att spela Xbox hehe :p

2013-03-04
18:33:00

I want it as bad as I want to breath!
Kom precis hem från Gymmet-skolan- skolträningen.
 
Började dagen som vanligt, gå en prommis. Sedan skolträning. Men skolträningen var en aning annorlunda! För dem skulle göra en film om JB-gymnasiet och vi var en del av det. Så vi blev filmstjärnor helt plötsligt. Alltså inte den hårdaste träningen, vi körde dock hårt i gymmet i skolan,  det blev ett jävla bra drag! För dem skulle filma där med. Har nog aldrig träna så hårt i det gråa och hemska gymmet i år....

Sedan efter skolan drog jag vidare till gymmet för att träna rehab så klart... men även baksida axlar/rygg för min hållning är åt helvete! Så om någon har ett bra tips på någon övnings för framåtskjutande axlar så hör av er!

Nu är jag hemma, slänger i mig mat och handboll träning klockan 20:00 dock med A-pojkarna men man måste börja någonstans och se hur det går. Dock utan smällar. 

Känner även av att jag behöver ett kolhydratspulver.. fan kan dem få in varan på GYMgrossisten någon gång..

 
När jag var ute och gick i morse :)
 

Bara mag bild, med och utan blixt. Syns mer med blixten på, för den blir som skarpare. Också tagen i morse efter promenaden! :)

2013-03-03
21:43:00

Inspiration
Länkade precis bloggen på facebook, säkert många som kommer tycka "attention whore". Men då får folk tycka det.

Men själv gör jag inte för att få följare utan mer för att folk ska bli "inspirerade" eller att dem blir intresserade och man kan börja diskutera det hela. För jag tycker det är kul att diskutera "deff", "muskler" och "gym" för det finns så många olika saker och diskutera samt olika vägar att gå för att få ett resultat. 
 
Samt har jag delat ut den till folk och några få av dem har sagt att dem ska börja fundera på sig själv och göra lite av det jag gör. Menar jag är inte direkt "stor" eller biff. Men jag är på väg och den här bloggen ska jag visa vägen hur jag gör. Men som sagt, det finns flera olika vägar att gå.
 
Samt en väldigt bra videon att kolla på för att få mer inspiration är, för sättet han pratar på och orden han säger är väldigt starka och påverkar:

" http://www.youtube.com/watch?v=lsSC2vx7zFQ " Här är videon förkortad och man ser någon tränar Amerikansk fotboll

" http://www.youtube.com/watch?v=xM_7j6t9IyU " Här är hela talet inför klassen. Vilket är vädligt inspirerande.
 

2013-03-03
12:35:00

Everything stay the same except me
Det finns inte så mycket och skriva just nu. Dagarna går samma.

Mina vardagar

06:00 Vaknar - går en timme
 
07:10 Äter frukost - 4 äggvitor och 1 äggula samt gröt
 
07:45 Gå till skolan och har en vanlig lektion / tränar handboll
 
09:00/10:30 Äter en kesella
 
11:30 Äter lunch
 
14:00 Äter en tonfiskburk
 
15:00 Drar till gymmet
 
15:15 Gymmar och efter gymmet en proteinshake ifall jag har tränat bra och hårt
 
18:00 Kommer hem och lagar mat (mest troligt kyckling)
 
19:00 Ser på how i met your mother/drar till någon kompis (mest troligt jack och joel, bor 1-2 minuter bort)
 
21:00 Äter en tonfiskburk
 
Och på helgerna är det "lite" annorlunda
 

10:00Vaknar och går en timme

11:10Äter frukost
 
12:30 Äter en kesella eller gymmar 
 
13:00 Gymmar eller äter en Kesella
 
Efter gymmet flyter allt på som vanligt, som vardagarna.

2013-03-02
12:40:00

Nastrovje my companions!
Vakande och gick min lilla runda och sedan kom jag hem för att käka lite va! och det gjorde jag! :)
Sedan drog jag ihåg och gjorde situps. Men nu är det dags för gymmet!

2013-03-01
23:24:32

Fredagsmys!
Drog över till Jack och Joel så medans dem käkade ostbågar och glass så tog jag fram min "glass" och smaskade lite.
 
Lyxade till det med Kesella och Fun light! Samt lite morötter! 
 

2013-03-01
17:19:00

If you feel confident with your body then brag about it!
Till allas förvånan så var jag på gymmet idag! Körde vanliga rehab även ben, prövade att köra med stång på benböj men rörelsen gör fortfarande ont i axeln. Så jag får köra knäböj i smith, vilket är jävligt tråkigt och tar inte alls lika bra.
 
Men det är så kul när man ser resultat och speciellt när vissa säger att dem ser skillnad. Speciellt dem som inte vet att jag har "deffa". Två härliga exempel. 

Det ena hände för cirka en vecka sedan när jag var hos sjukgymnasten och han skulle känna på mina axlar så jag tog av mig tröjan och han säger "åååååh jääääävlar vad smal du har blivit.... va fan förut var du ju fet!!" Hopp visste inte vad jag skulle säga hahah, förutom tack :P

Det andra hände idag, var på gymmet och Robin från min klass var också där(Han visste inte att jag deffade så hårt). Så när vi skulle duscha blir han helt paff och vet inte vad han skulle säga, nu kommer jag inte ihåg exakt vad han sa men tror det var ungefär så här "jävlar, vad fan har du gjort! Jävlar!" Och så vidare. Sedan berättade jag för Robin att min sjukgymnast sa att jag var fet förut och då säger han " Ja men det var du ju ".
 
Ska man skratta eller gråta? Skratta så klart! Är ju så jävla nöjd med resultatet! Men det är inte över ännu ;)

Prövade Proteinshaken i vatten, var inte lika gott som med mjölk men den slank ner! Om jag säger så här, den var inte god men inte äcklig så det löser sig.

Idag har det varit så underbart väder! Känner verkligen att Februari är över och att Mars börjar!