tågmannen

2013-04-29
22:05:34

What is important in your life is what you decide is important – and this decision will indelibly create who you are
Så idag på skolan körde jag resten utav maxtesterna och det gick bättre än förväntat på vissa saker medan på en sak var jag betydligt sämre än vad jag trodde... Men det betyder bara att jag kommer få ett bra resultat om 4-5 veckor!
 
Här kommer resultatet på maxtesterna, min vilopuls och midjemått.
 

2013-04-28
22:41:00

"With great power comes great responsibility."
Imorgon smäller det! Då blir det seriöst igen! 

Ska göra maxtester i morgon! 

Alltså se vad jag maxar i ett set för att se min utveckling på 4-5 veckor!

Jag ska maxtester i 

Bänk

Knäböj
 
Chins
 
Marklyft
 
Just nu har jag redan testat mig i

dips:24 stycken
 
Brutalbänk 24 stycken
 
Min rehabövning: 3 stycken
 
Så här ser man ut just igår innan man tränade! Märker att man har tappat en del medan man har varit sjuk så det är lugnt! det kommer! :D
 
Kan aldrig bestämma mig ifall man ska ha med blixt eller inte, så lägger upp båda bilderna jag tog
 

2013-04-26
16:41:34

I'm back bitches!
Äntligen blivit nog frisk för att gymma! Känner mig hemma igen! :D Fy fan va skönt, dock känner jag att jag är fortfarande sjuk och kan inte ge 100% men vem fan bryr sig när jag är där jag hör hemma?! ;)

Idag blev det rehab och mage. Kände mig nästan starkare i rehaben bara för att jag har fått vila upp den riktigt ordentligen.
 
 

2013-04-25
21:23:37

Mat mat mat och mer mat
Så nu har jag testat två nya saker som Tom rekommenderade. Jag måste säga, att det inte var så jätte gott som han sa att det var. Menar det är ätbart och visst bättre än mycket annat men blev lite besviken när han sa att det var EXTREMT GOTT! Ajja, det jag har gjort är Proteinpannkakor/plättar och proteinbars men med proteinbarsen failade jag lite, jag tog för mycket vatten. Så det blev för mjukt :(
 
Här är sidan på receptet: http://www.styrkelabbet.se/baka-proteinbars/ och http://www.styrkelabbet.se/proteinpannkakor/
 
 
Börjar med plättarna
Tog lite sylt och lite socker bara för att få något.
 
Sedan resultatet på proteinbarsen som ser ut som skit! Dem är inte delade just och jag failade även med chokladen.... men man lär sig!
 
 

2013-04-25
16:06:00

As of today, stop comparing yourself to others. The others are so many, and they are still not like you. Only you are the best at being you
Igår var en väldigt lyckad kväll! Detta var nog fan i mig den bästa än så länge och detta var den sista om man inte räknar med balen. Riktigt kul var det!  Så fick man positiv kritik  också, det är det som får dagen att flyta vidare ;D Kände att jag verkligen behövde det, en sådan kväll. Allt var perfekt igår, var så länge sedan jag hade så roligt, tack vare att jag är sjuk och deffen. Så igår var en kväll jag behövde!
 
Nu har jag varit sjuk i en vecka och i morgon ska jag nog börja träna. Känner att jag inte kan vara sjuk något mer, för att jag har redan tappat tillräckligt med träning!
 
Testade mina shorts idag.. de är ju för fan ett tält! Fy satan vilken skilnnad... kommer behöva hängslen ifall jag ska använda dem!
 
Ungefär dem snyggaste solglasögonen som finns!
 

2013-04-23
13:38:00

I take a walk!
Tänkte att det kunde vara kul att se hur långt jag verkligen går varje dag i genomsnitt och jag hamnade mellan 1-1,2 mil per dag.
 
Först är jag ute och går på morgonen. I en timme och det var 6,1 km. Sen till Arenan och dit är det 2 km, sen till skolan 2 km och sedan hem 1,58 km. Men ibland går jag inte från Arenan till skolan och då blir det 2 km mindre men andra dagar går jag till TK (gymmet) och då blir det en längre sträcka så jag går ungefär mellan 1-1,2 mil per dag och förbränner omkring 700-800 kalorier bara på att gå varje dag. Sedan går jag självklart mycket mer vissa dagar beroende på vad man gör i skolan osv.
 
  
  
Den sista bilden visar hur långt jag gick istället för slingan jag gick för att visa exakt hur långt det var
 
  
 
 Jag gjorde dock inte som jag skrev igår, alltså att jag skulle köra lätt benpass och rehab efter skolan. För jag känner mig fortfarande sjuk och vill inte riskera att bli ännu mer sjuk igen.. 

2013-04-22
18:29:50

Life has a restart button
Hmm känner mig fortfarande lite sjuk, lite täpp i näsan och lite hostig men tror ändå jag ska börja träna i morgon! Det kommer nog först bli ett lätt benpass på skolan och sedan efter skolan blir det rehabilitering.
 
Under helgen har jag tagit minst 4 C-vitamin brus tabletter per dag bara för att bli frisk så fort som möjligt!
 
I morse var jag ute och gick, men gick bara i 40 min så jag inte gick för långt och skulle bli mer sjuk!
 
Vanligt vis brukar jag gå den här slingen, väldigt mycket upp och ner. Men den tar nästan exakt en timme att gå, dock stängdes min mobil av sig när jag var 4-5 minuter ifrån "mål" så den blev ungefär tid.
 
C-vitamin power!
 
Känns som om jag har tappat en hel träning och att jag har lagt på mig medan jag har varit sjuk. För jag har inte ätit så bra då, för det första är jag fattig och inte har haft råd med bra och nyttig mat. Så jag har ätit mycket kolhydrater och mindre proteiner för det är billigare. Så nu är det bara att börja om från början och kämpa på igen! Märker att jag har lagt på mig på magen...
 Bilden är tagen idag.
 

2013-04-21
20:37:25

Healthier
Börjar äntligen känna mite lite friskare.. får nog bli en morgon promenad i morgon innan skolan! har inte varite ute och gått sedan i onsdags för har varit sjuk! Menmen nu börjar de bli bättre! (y)
 

2013-04-19
23:30:03

Lika ont i halsen
Det blir inte bättre alls.. och jag känner mig mer och mer sjuk.. fan alltså! jag vill bli frisk för att träna, samt så har jag fuskat som fan nu när jag har varit sjuk.. tröst äter hela tiden när jag är sjuk! Fan...! När jag får pengar och blir frisk så ska jag ta det seriöst igen! Äta bra, och träna rätt och ofta! 

No Pain, No Gain!
 

Nu har jag fan kämpat som fan att se ut som jag gör och det ska inte spolas bort för att jag tycker synd om mig själv för att jag är sjuk! Nä nu jävlar! Inga mer negerbollar, eller annat skit! Dags att ta det seriöst när jag blir frisk!
 
Inge mer sådant skit!
 
Det är detta jag strävar efter! Så nu jävlar!
 

2013-04-18
17:14:00

Our deepest fear/never give up/As bad as you want to breath
 varit hemma idag, för är sjuk, har sett så många filmer och så många inspirerande filmer om träning. Två stycken som sticker ut från mängden är Coach Carter och Never back down. Kan inte bli mer sugen på att träna när jag ser dem här två filmerna. För den ena filmen får mig att träna Handboll (även fast den handlar om Basket, alltså Coach Carter) och den andra får mig att vilja gå till gymmet. Dock är jag sjuk och det är väldigt jobbigt att vara sugen på att träna när man är sjuk!
 
Tänkte jag kunde visa några klipp från filmerna. Som inspirerar. 
 
Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine as children do. It's not just in some of us; it is in everyone. And as we let our own lights shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.
 
 
 
 
Innehåller bra musik och bra träning vilket gör att man blir taggad för träning och speciellt när man har sett filmen!  Hela budskapet med filmen gör att man blir taggad för träning! För han det handlar om, slåss för sin sak och han ger aldrig upp och då känner man hur han sliter och man vill också slita! Här kommer några bra citat, men man måste se filmen för att förstå dem helt. Så jag tog bara med delar av citaten.
 
Never give up, never back down! Push yourself!

It's on you, always has been, always will be. 
 
This is my fight. Everyone's got one...
 
 
 Fast den filmen som ger mest inspiration som jag en gång tidigare har delat är. För sättet han beskriver och sättet han pratar på får en att vilja så mycket mer! Det är inte bara inom träning utan även i skolan, jobbet, ja you name it! Så sjukt citat så de är inte är sant!
 
"When you want to succeed as bad as you wanna breathe than you will be successful"
 
 
 
 
 
 
För den som vill läsa hela citatet själv.
 http://lyricstranslate.com/en/motivational-speaking-how-bad-do-you-want-it-success-eric-thomas-lyrics.html

2013-04-17
21:25:41

Sjuk
Har fått ont i halsen.. bajs, tror jag kommer ha ont i skallen i morgon... Får trycka i mig C-vitamin för att inte bli sjukare!
'
Längtar till sommaren!

2013-04-16
21:55:51

Trött
Det har gått så många dagar utan en hel dags vila, känner att jag förtjänar en i morgon! dock så mår jag dåligt över att jag inte tränar men känner att jag måste få vila kroppen och spara på energi och köra på hårt igen!
 
Även mitt mål att jag ska klara 7-10 stycken av den nya rehab övning inom 2 veckor tror jag blev ett för stort mål. För just nu ligger jag och pressar på 3 stycken per gång, alltså har jag inte ökat i antal men känner att balansen är bättre och så men inte direkt starkare, fast det kommer väl! bara van att alla andra rehab övningar ska gå på en vecka tills jag är dubbelt så stark i den. 
 
Här kommer övningen igen, ifall någon har missat :P
 
 
 

2013-04-15
21:32:00

Vilodag på sätt och vis!
Idag blev det ingen träning efter skolan, men dock sprang jag 8 km i skolan och sedan en timmes benpass. Kan säga att jag var lagomt trött. 
 
Jag sprang 8km på ungefär 40-45 minuter, vilket är bra för min del. 
 
Finns inte så mycket att säga förutom att jag var helt slut efter dagens träning så jag orkade inte träna senare, samt att jag är för fattig för att köpa kesella/tonfisk så därför kör jag på protein shake. Kanske sa det igår men så är de i alla fall.
 
Blod svett och tårar, ändå är man glad!
 
tror jag behöver nya skor

2013-04-14
16:07:00

The single most important decision you can make is to begin. Begin even if you are afraid. Begin even if you don’t know how things will turn out. Begin especially if you are terrified of beginning. The only real difference between someone who ”made it” and someone who will always wonder ”what’s making it like?” is that someone who ”made it” began and then never looked back.
Jag skrev igår att jag skulle ta för och efter bilder, för nu ska jag köra sten hårt på utan godis och socker på ett tag. Men jag fick tyvärr inte med mig någon fotograf och jag vill inte ha bilder som är i spegeln. 
 
En låt som verkligen speglar mig nu är "säg då - fritjof & Pikanen", plånkan är nästintill tom. Så jag får ta en protein shake istället för en kesella eller tonfisk vid dem tillfällena som jag ska äta det. Dock kan det hända att jag går upp i vikt, för det är vassle protein och det är snabba proteiner. 
 
Så nu får se vi vad som händer med min kropp, ifall jag går upp eller ner. För jag slutar med godis och börjar med vassleprotein.. hmm spännande XD
 
 
En gammal bild, tänk om man var lika söt som då! ;)
 

2013-04-13
10:00:16

Just because you don't see results after a day or even a week, don't give up. You may not see changes, but every smart choice you make is affecting you in ways you'd never imagine
Idag kommer bli en fartfylld dag med många spännande äventyr! Ett äventyr är att gå ut och gå, vilket jag redan har gjort. Jag lyssnade på remixen jag länkade igår, (https://soundcloud.com/aviciiofficial/avicii-promotional-mix-2013) den är exakt en timme lång. Så när jag gick utanför dörren slog jag igång den och när jag kom fram till dörren var den slut! thats what i'm calling timing! Gick även med mitt stora headset för det till mobilen har gått sönder....
 
Snart blir det att dra till gymmet för ett armpass, kör både biceps och triceps, för jag kör inte armar så ofta och då är de lika bra att köra bägge samtidigt. 
 
Sen spelar drott ikväll klockan 4, så då bli det att se drott. Hoppas dem vinner, för då går dem vidare! Håller tummarna!!!
 
Sen blir det nog att dra till jack och lira xbox ett tag för att sedan dra vidare mot staden för att se obilvion på bio. Fick gratis biljetter från skolan för att jag har varit på öppethus. (ifjol)
 
Längtar även tills på söndag när jag ska sluta äta godis, tror verkligen att det kommer vara en stor hjälp! Vill bara hitta en våg (vill väga mig och se ifall jag tappar några kilon, även fast jag kollar mest i spegeln), är det någon som har en?
 
 

2013-04-12
23:20:00

Few things in the world are more powerful than a positive push. A smile. A world of optimism and hope. A ”you can do it” when things are tough
Det är säkert många som tycker fan vad han ska lägga ut bilder på sig själv hela tiden på tex instragram, "jaja vi har sett din kropp nu.. du behöver inte visa något mer". Men då skulle jag vilja "försvara" mig genom att säga, det här är första gången jag verkligen börjar känna mig nöjd över min kropp och då vill jag "skryta" och visa hur jag ser ut. För nu känner jag mig nöjd och behöver inte skämmas längre, mitt självförtroende har stigit en hel del men ändå inte till max, men det kommer! 
 
Idag fick jag en fin kommentar av "Maria Bergström" som skrev att jag var en inspiration för henne, med deffen och allt jobb jag har lagt ner på min träning. Därför blev jag ännu mer taggad och känner mig ännu mer motiverad, därför ska jag inte äta godis och annat som innehåller socker på två veckor. För att få deffen att bli ännu bättre, känner att jag har "fuskat" en gång i veckan för mycket nu. Behöver skärpning, samt så kommer studentfesterna snart och då kommer jag ändå "fuska". 
 
Menar det gäller bara att bita ihop och köra på! ifall man känner sockersug så ta lite nötter, en frukt eller kesella med fun light. Det som stoppar ditt sockersug, genom att äta så nyttigt som möjligt! 
 
Dock ska jag börja med det här på SÖNDAG för att jag har fortfarande godis kvar sen idag. Men på söndag så jävlar, då smäller det! Äta bra och nyttigmat, kyckling hela veckan ut! 
'
Så på söndag ska jag ta bilder för att visa hur jag ser ut, och sedan ta bilder två veckor senare för att se ifall det har blivit någon skillnad om man skippar godis helt ;) Spännande!
 
Skulle testa ifall min kavaj fortfarande passar eller ifall den har blivit tajt ;) Men icke det, än så länge i alla fall ;)
 
 
 
 
Jag och MCdanne hälsar trevlig helg!

2013-04-12
16:39:42

Dags för fredags mys!
Fy fan vad träningsvärk jag har i ryggen från igår! Gick inte att träna 100% idag för att ryggen tog emot. Dock var det bara rehab övningar men det blev ännu jobbigare att göra den nya som jag har fått. Men jag klarade ändå 3-3-2 stycken när jag körde. Vilket är ett bättre resultat! Men mycket har att göra med fokus och ork.
 
Sen vad som händer ikväll är ett mysterium!
 
 
Blev från förra veckan när de var varmt ute :p

2013-04-11
21:01:00

If my mind can conceive it, and my heart can believe it, I know I can achieve it
Jag har haft mycket att göra och då blir det mindre tid till bloggen, men idag eller rättare sagt. Nu har jag tid. Så nu blir det ett långt inlägg från min sida, men många trevliga och nya saker. eller? 
 
Kan börja med att berätta dagen:

Började med att gå så klart en timme på morgonen. Hem för att duscha och sedan gå till träningen, där jag hoppade hopprep i 20 minuter (med 3 minuters vila sammanlagt). Sedan hjälpte jag bara till på träningen(handboll), var en levande kon, eller passade bollen. Efter själva handbollspasset skulle vi ha maxtester i olika saker. Men jag var bara med i brutalbänk och dips. 
 
Dem som inte vet hur brutalbänk går till så: hänger du nerför en bänk och har endast fötterna kvar på bänken ( det är någon som håller i dina fötter så du inte ramlar ner) sedan ska du hänga längst ner och göra ett situps, nudda armbågarna på dina knän och sedan gå ner igen. Jag klarade 24 stycken, alltså gjorde flest av alla som gjorde brutalbänk. Vilket gör mig väldigt stolt, för att för några månder sedan skulle jag nog vara svagast. 
 
Sedan kom dips, orkar/kan inte förklara det. Men jag klarade 24 stycken där också och blev i mitten. Men jag kände redan efter 10 stycken att det gjorde ont i axeln, men jag bet ihop och körde på i alla fall. Det var nog INTE dumt att köra på för då tränar jag även axeln så att säga. Sedan körde jag ett lätt bröstpass för var så slut i kroppen efter maxtesten. 
 
Senare på kvällen körde jag ryggpass och jag känner fortfarande spänningar kvar sedan marklyft och andra övningar. VIlket jag tror kommer sluta med träningsverk i morgon!
 
Efter träningen blev jag bjuden på Subway av Jessika, för att jag har stöttat henne i både vått och torrt :)
 
Och nu sitter jag här. Då var dagens äventyr klart! Så dags att prata om tidigare dagar.
 
Igår testade jag min nya rehab övning. Vilket är en väldigt jobbig övning men kommer ge bra resultat och jag har satt upp mål med denna övning. Till att börja med ska jag förklara hur övniningen går till ( men jag kommer lägga in en video för att visa hur jag gör den) jag står i armhävnings ställning och ska sedan klättra upp med fötterna på en vägg för att sedan komma i "stå på armarna ställning" och samtidigt har fötterna mot väggen. När jag står i den ställningen ska jag göra en armhävning så att säga. Sen ska jag klättra ner och göra en armhävning och sedan klättra upp osv. 

Just nu klarar jag bara 2-3 stycken åt gången men mitt största mål är att efter sommaren klara stå på armarna utan vägg och köra minst en armhävning. Men självklart kommer jag ha del mål efter vägen, tex att till nästa gång jag ska till markus (Min sjukgymnast) ska jag klara 7-10 stycken, vilket är om 3 veckor. Och under sommaren ska jag kunna stå på händer. Många säger att detta kommer bli omöjligt medan vissa tror på mig. Vi får väl se! kräver mycket bra fysik och koncentration. Ifall jag klarar det så kommer det bli awesome!
 
 
Här först har vi brutalbänk, så bra är jag på att förklara det!
 
Och sedan dips
 
Bilder och videos från igår! Alltså 2013-04-11.
 
 Dock efter ett snabbt magpass men jag slappnar bara av. 
 
Här är alltså den nya rehab övninge. Dock gör jag den väldigt obalenserat just nu med många "fel" för jag är fortfarande för svag för att göra den fel fritt. Men det kommer!

BTW det kan vara högt ljud, ni märker väl :p
 
 

2013-04-09
20:44:00

Move out of your comfort zone. You can only grow if you are willing to feel awkward and uncomfortable when you try something new
Idag blev det legday och körde lätt idag, för har så jävla träningsverk sen igår. Går inte att köra ben(tugnt) om man har en jävla träningsverk i ryggen. För ryggen är nästan viktigare än själva benen.
 
Ja juste jag skulle beskriva komplex som jag varmde upp med igår och även idag då. 

Du har en stång och står upp så drar du stången från höften upp till bröst höjd, 5 ggr. Sedan drar du från höften upp ovanför huvudet, som en frivändning/stöt, 5 ggr. Sedan gör du knäböj/benböj 5ggr med stången på axlarna, ibland kan man köra benböjen med stöt. Sedan gör du good morgnings 5 stycken. Till sist 5 stycken stående rodd. 
Man behöver inte just göra dem här övningarna, man kan blanda hur mycket man vill. Men jag tycker man får med hela kroppen ifall man kör dem här. 
 
Idag körde jag så här:

Benböj (4x10 70 kg)
 
Utfallsteg (4x5x2, 40 kg) Den här gången körde jag utfallsteg så här: Först vänster fot fram och sedan "ryck" upp, har kvar benet i luften och sedan tar jag ett steg bakåt med samma fot (alltså vänster). Detta gör jag 5 gånger per ben. Så egentligen blir det 4x10x2. Men det beror på hur man ser det.
 
Hopp från bänk/trälåda(tror jag körde 3x10-15). Hoppade/klev ner från en trälåda och när jag landade hoppade jag igen. Man ska vara så lite i marken som möjligt, du ska nästan hoppa igen innan du ens har landa. 
 
Hopp med ett ben på en bänk (med och utan hantlar, 3x10x2 och 3x10x2) Det här "supersetade" jag, först körde jag 10 gånger på ett ben med hantlar som vägde 8-10 kg. När jag hade kört 10 stycken på varje ben så körde jag 10 stycken utan några vikter. Du startar med ett ben på bänken och ett ben på marken, så trycker du upp dig med benet på bänken och när du är uppe, trycker du till extra (allt du kan) för att hoppa. När du är i luften tar du det ena benet och gör "höga knän".
 
Benpress 3x10 (120-100 kg)
 
Sittande och stående vadpress (10x3x2) Körde på 20-30 kg på sittande och 40 på stående. Låga vikter för att ta det lugnt och känna att det tar. När jag kom som högst upp höll jag i en sekund och sedan gick jag ner för att hålla en sekund längst ner osv osv.
 
Good morgnings för dem som inte vet hur det går till.
 
 
 
När jag hoppade från en bänk/trälåda. Dock var/är lådan mycket högre än så, men det är bara att känna efter vad som känns bäst för just dig.  
 
Försökte hitta bilder på andra övningar jag gjorde, som var lite svårare att beskriva men hittade tyvärr inte det.. och därför får ni bilder på mig helt enkelt :P
 

2013-04-08
22:13:00

Never back down, never give up
Idag körde jag ett riktigt härligt ryggpass! Ååh så underbart kul det var, var så motiverad och allt gick som en dans på rosor! Hade tänkt skriva lite mer exakt vad jag gjorde men tar det snabbt för måste sova.


Komplex som uppvärmning. Kan förklara komplex någon annan gång. 5x2
 
Sedan stående rodd 10x3
 
Sittade rodd med smalt handtag. 10x3
 
Hantelrodd 10x3(x2)
 
Latsdrag med smalt handtag 10x3
 
Chins Max.x3
 
Och nu till det bästa som jag inte har gjort på flera år och dar för jag har inte vågat med axeln. Jag körde Marklyft. Vilket var underbart att köra för att den tar verkligen bra och en bra övning för att hållningen. 8x3
 
Det sista jag körde bara för att jag insåg att jag äntligen kan köra det, så körde jag frivändningar med stöt. Vilket är en väldigt rolig övning och tar på hela kroppen. 6x3

Som bilden visar, fast i slutet gjorde jag en stöt. Alltså stöt menas att man trycker/stöter upp vikten ovanför huvudet tills du får raka armar.
 
 
 

2013-04-07
22:54:12

Way away
Nu har jag fixat till Spotify listan med massor av rockiga låtar från förr. Från förr = 5 år sedan, när jag lyssnade på rock. 
 
Ajja, i morgon blir det sjukgymnasten istället för en handbollsträning. Jag hade helt glömt bort det, så nu blev allt rörigt i hjärnan för hade redan bestämt mig exakt hur jag skulle träna i morgon och på tisdag för att få en bra träning. Men nu blev allt fel. Ajja, de löser sig!
 
 
You can’t stop me now
You can’t hold me down
You can’t keep me here
I’m on my way

I made it this far now
And I’m not burning out
No matter what you say
I’m not afraid
 
 

2013-04-07
19:17:00

It´s not what you are that holds you back, it´s what you think you are not
Snart är påsklovet slut och vissa skulle säga att jag inte har gjort ett jävla skit medan andra skulle säga att jag har gjort mer än vad min kropp klarar av! Jag skulle då säga lite av både och! Träna träna träna träna, fuska, träna träna träna träna, fuska, träna träna
 
Första helgen på lovet blev bara skit för träningen, massa onyttigtkäk med godis dock trevligt sällskap! Samt firar man bara påsk en gång om året så då blev det skit till middag och andra onyttigheter, så att säga.
 
Sedan efter helgen försökte jag ta mig i kragen och träna två gånger per dag. Ett rehab pass och ett spring pass eller två gympass på en dag. Men lovet tog över och förstörde allt. Dock körde jag alltid ett rehab pass och sedan ett spring pass eller tvärtom. Men vå gympass på en dag gick inte lika bra. Sedan kom mer onyttigheter och annat shit. Så den här veckan har varit väldigt dålig för träningen för jag har ätit dåligt. 
 
Ska bli väldigt skönt att komma tillbaka till skolan och in i sina rutiner. Samt så kan man inte säga "ääsch det är lov då får man äta godis". För varje gång jag äter onyttigheter får jag dåligt samvete och känner ångest. DÄRFÖR ska de bli underbart med skola igen
 
I lördags blev det ett bra armpass, kommer komma bilder efter det. Som lilla Jack tog.
 
Men idag har jag och Jonas hållit i vårt Projektarbete, som var ett motionslopp, jag har bara några få bilder sen det. Men jonas har 300 bilder på sin kamera som jag kan visa någon annan gång. Det blev ändå mer lyckat än vad jag trodde, det kom 20 person ändå, så vi gick 400 plus med alla kostnader osv. Det märktes att vi var amatörer, men man gör detta för att lära sig och bli bättre.
 
Efter armpasset.
 
 
Ooih, watch out we got a badass over here!
 
 
Man ser skillnad efter ett månad. Den till vänster är den 14/03(14mars) medan den till höger är ifrån igår 07/04 (7 april)
 
 
Jack ville också vara med på en bild :p
 
 
Och så några FÅ bilder innan "JB-loppet" (projektarbetet)

 

2013-04-06
08:45:10

Oooo work work !!
 
Idag kommer det hända många saker: 
 
1: ut och gå 
2 gymmet 
3: Jonas hämtar mig och vi drar vidare till fykkr för att hämta en megafone till i morgon ( JBloppet- mitt och joNas projektarbete)
4: vi åker vidare till Jonas och göra klart skyltar 
5: vi måste köpa priser till loppet
6: massor med andra saker som måste göras till loppet.
7: slutligen sova hos Jonas 
 
 
sen kommer söndag då vi ska hålla i Jb loppet, vilket komme bli spännande. Tror de är mellan 10-15 anmälda :) 
 

2013-04-04
18:30:00

It ain’t what they call you, it’s what you answer to
Igår blev en väldigt sen kväll så vakande vid 1 idag och kände mig rätt så degig. Men slängde i mig gröt och ägg för att sedan dra vidare till gymmet. Där jag har varit tills nu, tar dock 30 min att gå dit och 30 min hem. Så totalt var jag borta från 14:00-17:30. Jag känner mig rätt så sliten, både från igår och från dagens benpass vilket gick väldigt bra! Orsaken varför det gick så bra kommer längre ner. 


Körde det vanliga: (Självklart varierar jag övningar från gång till gång och vikter )

Knäböj (tungt) 4x5 Ungefär 90 kg
 
Utfallssteg (tungt) 3x6x2. Alltså 3 set med 6 repetitioner på varje ben. ungefär 60 kg
 
Knäböj med hopp. 3x7 Ungefär 60 kg
 
Benpress 3x10 Ungefär 100 kg
 
Benspark 3x10 Ungefär 120 kg
 
Liggeande vadpress 3x10 80 kg
 
Stående vadpress ungefär 60 kg
 
Vad jag menar med "ungefär" är vad mellanvärdet låg på medan jag körde. Tex i knäböjs sista set hade jag 80 kg för att jag tappade ryggen på sista repetionen.
 
 
Everything can change in a year, a month, a day, an hour, a minute, a second, a second, a second, a second
 
Jag har alltid tränat med mest house låtar och inte så mycket rock. Men jag tror jag har börja ångra mig en del nu! För jag hade knappt någon ork kvar idag och så slog jag på "out of control- Hoobastank" och jag orkade hur mycket som helst. Så ska nog ändra min spel lista på spotify till mer rocklåtar.*

Vem dem som vill ha lista finns den nedenför.   http://open.spotify.com/user/jompan1968/playlist/0f3ZLrCenFv3ooEXhq2Q2T 
 
Jag har dock inte ändrat den än till mer rock låtar. Men det kommer, fast jag kommer nog ha kvar alla house låtar för det kan vara skönt att lyssna på medan man springer eller medan man värmer upp. Rock ska vara till när man ska ta dem tyngsta vikterna och måste höra någon "skrika" på en.
 
Cause sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.
 
När jag körde Benpress så var även min ork slut redan då! Men då kom "Eminem - 'till i collapse" på och vilket jävla intro alltså! Den låten får en verkligen att orka, bara att lyssna och njut när du är som tröttast och tror att du inte ska orka mer! Så kommer du orka mer än du någonsin kunde ana!
 

2013-04-03
19:04:08

I will run until my feet bleed and then I'll run a little more
Det är perfekt väder idag! Kan inte bli ett bättre vårväder, det blåser inget och solen står högt upp på himlen och lyser över underbara halmstad. Så därför var man bara tvungen att ta en springtur med Jack, kan inte bli skönare. På sommaren är det för varmt och på vintern är det för kallt. Nu njuter man även fast man inte får någon luft av astman!
 

2013-04-03
17:07:00

The way you treat yourself sets the standard for others
Beställde två linnen förra veckan och igår fick jag det. Tyckte först att det nästan var nacket att träna i linne men det är väldigt effektivt! För nu när jag kör rehab så ser jag mycket bättre ifall jag har rätt hållning (alltså har axlarna på rätt plats) medan jag kör vissa övningar eller bara medan jag går. För när jag kör rehab är det viktigaste att jag har kroppen i rätt hållning för annars blir det fel i övningarna och det inte tar där det ska ta. 

Jag beställde ett linne som var medium och ett som var large från GYMgrossisTEN. Vilket jag är väldigt nöjd över. Det som är M, passar perfekt och formar sig efter kroppen som det ska. Medan det som är Large är förstort, men det går fortfarande att använda. Men jag köpte en large för att ha ett delmål på vägen. Alltså att bygga upp min kropp till jag inte kan använda medium längre och att min kropp passar perfekt i large. 
 
 
Hmm märks det att jag gilalr GYMgrossisten`?
 
Fram och baksida

2013-04-03
16:52:00

Move your ass and your mind will follow
Äntligen hittat lite tid på flera dagar!


Det har hänt så mycket de senaste dagarna. Allt från gymm/träning till plugg och även besök från Danmark.
 
 
Vi kan börja med helgen, då har jag haft besök från Danmark. Det var trevligt, på fredagen gick vi ut och åt plankstek (norreports restaurang), det bara saftade i munnen så gott var det! 
På lördegen gjorde vi påskmat hos jack och Joel med Tim och Andreas ( Erica och Emma var förbi i 10 min). Då åt vi först förrätt (räkmackor) och sedan ett redigt påskbord med massor av olika onyttigheter. Kommer bilder längre ner. Sedan blev det godis och cheseecake! 
På söndagen blev det palt. Tror jag åt 4,5 paltar! sjukt, blev mätt efter 2,5 men tryckte i mig två för att det var så gott.
 
Även på söndagen så spöade jag skiten ur Jonas i poker! Han ska ju vara mästaren men ikke ikväll! Då blev det jag!

Jag tänkte, det är bara påsk en gång så varför inte lyxa till det och njuta när man har slitit så mycket som jag har gjort!
 
Träningen under påsk har varit rent åt helvete! Men har i alla fall gjort min rehab och magövningar, men inte kört "riktiga" gymövningar. Men nu till veckan så kör jag på hårt och minst två pass varje dag. Antingen rehab och sedan ut och springa eller två gympass. Först på morgonen efter jag har ätit frukost, vid 11 tiden och ett pass senare på dagen/kvällen vid 5-6.

Först kommer bilder på lördagen, med vår fina och "nyttiga" måltid! Härliga bilder på härlgit folk så att säga!
 
Räkmacka
Nu blev det påskbords bild, allt från ägg,skinka, lax, köttbullar, potatis till osv.
 
Bilder på folket från kvällen (Lördag)
 
 Så går de när man tar godis från någonannan, JACK aka godistjuven. :p
Jonas lackar för att jag vinner i poker (Texas, och söndag) Ägd :p
 
Dem flesta säger att kvinnan ska stå i köket, men vad är de för fel på en riktigt karl i köket? ;)