tågmannen

2014-11-11
22:06:43

Can you feel it?
Ville bara ha detta sagt och ut från skallen för att folk orkar väl inte lyssna på de här?samt, ingen kollar på bloggen nå mer så :)
 
Jaaa.. nu är sommaren över och mörkret kommer. de är många som känner depression.
Men är nog inte många som känner som jag gör. De är många som känner depression pga mörkret men för mig är de ljuset. ljuset av ett tåg. 
 
De har förstört hela min plan med livet, skulle spela handboll ovh jobba för att tjäna ihop pengar till resor/minnen. Men istället är man hemma och kollar upp i taket och undrar vad man  kunde ha gjort för skillnad men samtidigt hur jag kunde ha sån tur? Vem nu än denna ängla vakt är, så tackar jag dig med hela mitt hjärta för att jag fortfarande är vid liv. Får hoppas att armen blir bra igen, att operationerna kommer bli bra. Vill kunna ha ett normalt liv. Kunna träna. Kunna jobba och framför allt kunna ta hand om mig själv.
 
Just nu känner mig sig bara ivägen för att "alla" måste ta hand om mig men men.. jag kommer ställa upp lika mycket för dem när/om jag kan.
 
Finns väl positiva saker också, att folk som man inte trodde brydde sig gör de och betydligt mer än vad man någonsin kunnat ana.
 
Nu ska ni inte tro att jag är i en depression men jag saknar bara mitt vanliga liv. kunna göra som jag vill, men de är väl förstårligt. Finns så många tankar som åker runt i skallen att jag blir tokig, ooh i miss my life <3
 
 
 
Var betydligt gladare innan olyckan... men vänta bara, jag är där snart.
 
Sen något av de finaste jag har varit med oss är att när jag kom till träningen idag så fick jag en kram av hälften nästan direkt jag kom in. Fällde några tårar inombords